BAZAR PERSATUAN PUTRA SOUQ AJAK PELAJAR SERTAI PERSATUAN DAN KELAB DI UPM | CENTRE OF ENTREPRENEURIAL DEVELOPMENT AND GRADUATE MARKETABILITY
» NEWS » BAZAR PERSATUAN PUTRA SOUQ AJAK PELAJAR SERTAI PERSATUAN DAN KELAB DI UPM

BAZAR PERSATUAN PUTRA SOUQ AJAK PELAJAR SERTAI PERSATUAN DAN KELAB DI UPM

Serdang, 7 Sept – Bazar Persatuan atau lebih dikenali sebagai Putra Souq yang telah berlangsung di Bukit Ekspo, Universiti Putra Malaysia berjaya mengumpulkan lebih daripada 60 persatuan dan kelab dibawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM.

Putra Souq diadakan bagi bertujuan memberi peluang kepada pelajar membuat pilihan persatuan dan kelab yang mereka gemari untuk sertai sepanjang mereka bergelar pelajar di UPM ini.

Pelbagai aktiviti telah dilakukan sepanjang berlangsungnya Putra Souq termasuklah persembahan daripada pasukan PALAPES, Zumba daripada kumpulan Adimastuli, Pameran persatuan unit beruniform dan tidak lupa bazaar jualan.

Seramai lebih daripada 3800 orang pelajar telah berjaya mendaftar sebagai pelajar baharu bagi sesi pengambilan 2019/2020 pada tahun ini.

Semoga dengan adanya program Putra Souq seperti ini, sedikit sebanyak boleh membantu pelajar dalam mengasah bakat dan meningkatkan kemahiran insaniah didalam diri mereka sepanjang mereka bergelar pelajar UPM.

Date of Input: 10/09/2019 | Updated: 10/09/2019 | zul_mohd

MEDIA SHARING