PROGRAM LATIHAN KEMAHIRAN DAN PENGURUSAN SAHAM (ANALISIS TEKNIKAL) | PUSAT PEMBANGUNAN KEUSAHAWANAN DAN KEBOLEHPASARAN GRADUAN
» BERITA » PROGRAM LATIHAN KEMAHIRAN DAN PENGURUSAN SAHAM (ANALISIS TEKNIKAL)

PROGRAM LATIHAN KEMAHIRAN DAN PENGURUSAN SAHAM (ANALISIS TEKNIKAL)

PROGRAM LATIHAN KEMAHIRAN DAN PENGURUSAN SAHAM (ANALISIS TEKNIKAL) KERJASAMA PERTUBUHAN USAHAWAN NEGARA CAKNA KEJAYAAN (PUNCAK) DENGAN CEM, UPM

SERDANG, 3 Okt - Pertubuhan Usahawan Negara Cakna Kejayaan (PUNCAK) dengan kerjasama Pusat Pembangunan Keusahawanan dan Kebolehpasaran Graduan (CEM), UPM telah menganjurkan program Latihan Kemahiran dan Pengurusan Saham (Analisis Teknikal) yang diadakan selama 3 hari bermula 4-6 Oktober 2019.

Program yang dibuka oleh Pengarah Pusat Pembangunan Keusahawanan dan Kebolehpasaran Graduan, UPM, Prof. Madya Dr, Mass Hareeza adalah bertujuan membudayakan amalan share trading dikalangan kaum wanita selain menjadikan saham sebagai platform bagi menjana pendapatan kepada semua peserta terutamanya kaum wanita. Program ini telah ditaja oleh Jabatan Pembangunan Wanita, Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat.

Sepanjang program 3 hari ini, pelbagai input telah mereka pelajari dan semoga dengan penganjuran ini akan membantu kaum wanita agar lebih proaktif didalam menggunakan dan mengaplikasikan pengetahuan yang telah diberikan dalam kehidupan seharaian dan sekaligus boleh menjana pendapatan masing-masing kelak.

Tarikh Input: 10/10/2019 | Kemaskini: 31/10/2019 | zul_mohd

SXEYMA0~